TILBYGNING I RUDERSDAL

På denne grund i Rudersdal ligger i dag en totalrenoveret villa med nationalromantiske træk. Den oprindelige villa var for trang og tidsmæssigt utilsvarende, og under disse forudsætninger gennemgik villaen en gennemgribende renovering og etablering af en ny tilbygning. Den nye tilbygning er opført i en sort træbeklædning med hvide sprossede vinduespartier og rødt tegltag – og forsøger herved at lægge sig i en naturlig forlængelse af den oprindelige villa udtryk. Fra tilbygningens køkken alrum er der skabt direkte afgang til en ny hyggelig terrassekrog gennem nyt terrassedørsparti. I villaens nye køkkenalrum er der opført et luftigt dobbelt loft højde, og med etablering af 3 nye værelser og stuer er sikret plads til livet atter kan udfolde sig i den nationalromantiske villa.

Sted:

Typologi:

Størrelse:

Status:

Klient:

Samarbejdspartnere:

Rudersdal, Danmark

Tilbygning / Ombygning

95 m2

Opført 2016

Privat bygherre

T-KON Ingeniører / H.O. Byg ApS