top of page

KONTAKT

Folk Arkitekter ApS

Jagtvej 33, kld. tv., 2200 København N

(+45) 26 74 56 15

ml@folkarkitekter.dk

cvr: 38009192

forsikring (ATM): 153-08653228-14004

Kontakt billede.jpg

"Drømmer du om et nyt projekt, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne i dit projekt."

Vi har gennem årene udviklet projekter for almene boligselskaber, opført etageboligbyggerier og rækkehuse for ejendomsudviklere og hjulpet private klienter med at realisere deres drømmebolig.

Vores kunder er altid velkomne til at besøge os til et uforpligtende møde på vores tegnestue på Nørrebro.

Christopher_edited.jpg

Christopher Galliano

Arkitekt MAA

Partner og indehaver

cg@folkarkitekter.dk

(+45) 29 36 26 04

Christopher er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2013. Igennem det meste af sit studie har Christopher arbejdet som skitserende arkitekt på C. F. Møllers tegnestue i København. Efter afgangen fra arkitektskolen har Christopher arbejdet som skitserende og projekterende arkitekt hos henholdsvis MGG-architects og Lichtenberg Living. Siden 2016 har Christopher været indehaver og fungerende partner i Folk Arkitekter.

Christopher sætter en ære i at udfolde alle projekters fulde potentiale i skitsefasen. Hans styrke er især evnen til at føre projekter sikkert gennem alle byggeriets faser, uden potentialet går tabt undervejs. Christopher tror på, at det bedste projekt bliver til ved godt samarbejde mellem alle byggeriets parter, og holder især af det nære samarbejde med klient og bruger. Han mener, at god og bæredygtig arkitektur i allerhøjeste grad skal afspejle klienternes og brugernes ønsker og behov.

Morten_edited.jpg

Morten Vestberg Hansen

Arkitekt MAA

Partner og indehaver

mh@folkarkitekter.dk

(+45) 26 46 69 64

Morten er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2013. Siden da har Morten arbejdet som skitserende arkitekt hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, hvor Morten blandt professionelle kollegaer i en årrække pådrog sig en masse praktisk og designmæssig viden. Siden 2016 har Morten været indehaver og fungerende partner i Folk Arkitekter.

 

Morten arbejder rationelt og afsøgende i forskellige medier for at udnytte alle projekters fulde potentiale - store som små. Morten holder især af de indledende skitsefaser, hvor ideen bliver til og alt går op i en højere enhed i forhold til de givne ønsker. Med stor interesse fører Morten også den efterfølgende byggefase videre med fokus på stoflighed og tektonik, så holdbare og veldisponerede projekter bliver ført til dørs på bedst mulig måde.

Michael_edited.jpg

Michael de Lichtenberg

Arkitekt MAA

Partner, indehaver og adm. direktør

ml@folkarkitekter.dk

(+45) 26 74 56 15

Michael er uddannet bygningskonstruktør fra Erhvervsakademiet i København i 2003 og arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2008. Siden 2003 har Michael bl.a. arbejdet for Mannik & Storm Arkitekter i Hellerup og C.F. Møllers tegnestue i London. I 2011 åbnede Michael tegnestuen Lichtenberg Living, som senere udviklede sig til Folk Arkitekter, hvor Michael i dag er indehaver og fungerende partner.

Michaels force er forståelsen af arkitektur fra både en æstetisk og en byggeteknisk vinkel. Michael holder af at føre tilsyn og holde styr på byggepladsen. Han mener det er vigtigt at være involveret i alle faser af et projekt for at sikre, at de indledende arkitektoniske ambitioner bliver ført ud i livet på en hensigtsmæssig måde. Michael mener, at fremtidens bæredygtige arkitektur bygger på valget af teknisk moderne energimæssige løsninger såvel som social bæredygtighed. Michaels mål er at skabe bygninger på højest muligt tekniske niveau, der bidrager positivt til omgivelserne nu såvel som i fremtiden.

Casper.jpg

Casper Juhler-Olsen

Arkitekt MAA

Samarbejdspartner / freelance for Folk Arkitekter  

Indehaver af Casper Juhler Arkitektur

cj@folkarkitekter.dk

(+45) 41 17 30 83

Casper og Folk Arkitekter samarbejder om konkurrencer og udviklingsprojekter. Dette samarbejde har for nylig indbragte en 1. præmie i Europan 16 - den første konkurrence de deltog i sammen. 

Casper arbejder også som freelance på diverse projekter på tegnestuen og sidder til daglig sammen med Folk Arkitekter. Casper udfører både skitse- og myndighedsprojekter samt projekterer, hvorfor Folk Arkitekters kunder kan møde Casper i alle faser af deres byggeri.            

 

Casper er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2013. Efterfølgende arbejdede han hos sin professor i seks år hos KHR Arkitekter inden han blev selvstændig i 2020.

Casper var med til at vinde flere 1. præmier hos KHR Arkitekter, heriblandt det nye Akuthus Bispebjerg, og arbejdede som skitserende arkitekt, ledende arkitekt og sagsarkitekt på flere sundheds-, kultur- og boligprojekter.

Michelle_edited.jpg

Michelle Mortensen

Arkitekt BA

Skitserende og projekterende arkitekt

mm@folkarkitekter.dk

(+45) 60 64 56 15

Michelle har studeret på Central Saint Martins i London og færdiggjorde sin bacheloruddannelse i juni 2021. Siden da har hun været i praktik og har arbejdet hos folk arkitekter siden februar 2022.

Michelle har gennem sin uddannelse haft fokus på bæredygtighed, og hvordan man kan bygge på en måde der sikrer en grønnere fremtid der arbejder sammen med de naturlige elementer.

Martin.jpg

Martin Steglich-Andersen

Bygningskonstruktør MAK, studentermedhjælper

Projekterende

ma@folkarkitekter.dk
(+45) 60 64 56 15

Martin blev i 2020 uddannet som energiteknolog og kort tid efter, startede han på bygningskonstruktøruddannelsen på Københavns Erhvervs Akademi. I 2024 vil Martin være færdiguddannet og vil indtil da fungere som studentermedarbejder hos Folk Arkitekter en til to dage om ugen.

Martins primære opgave er at assistere de øvrige ansatte med tegneopgaver og bygge tekniske dokumenter. Martin har sin interesse i bæredygtigt byggeri, byggeteknik og har interesse i alle faser af byggeriet.

bottom of page