KONTAKT

Folk Arkitekter ApS

Ryesgade 19A, 2200 København N

(+45) 26 74 56 15

ml@folkarkitekter.dk

cvr: 38009192

forsikring (ATM): 153-08653228-14004

"Drømmer du om et nyt projekt, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne i dit projekt."

Vi har gennem årene udviklet projekter for almene boligselskaber, opført etageboligbyggerier og rækkehuse for ejendomsudviklere og hjulpet private klienter med at realisere deres drømmebolig.

Vores kunder er altid velkomne til at besøge os til et uforpligtende møde på vores tegnestue på Nørrebro.

cg.png
mh02.png
ml.png
ts.png
ms.png
cg2.png

Christopher Galliano

Arkitekt MAA

Partner og indehaver

cg@folkarkitekter.dk

(+45) 29 36 26 04

Christopher er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2013. Igennem det meste af sit studie har Christopher arbejdet som skitserende arkitekt på C. F. Møllers tegnestue i København. Efter afgangen fra arkitektskolen har Christopher arbejdet som skitserende og projekterende arkitekt hos henholdsvis MGG-architects og Lichtenberg Living. Siden 2016 har Christopher været indehaver og fungerende partner i Folk Arkitekter.

Christopher sætter en ære i at udfolde alle projekters fulde potentiale i skitsefasen. Hans styrke er især evnen til at føre projekter sikkert gennem alle byggeriets faser, uden potentialet går tabt undervejs. Christopher tror på, at det bedste projekt bliver til ved godt samarbejde mellem alle byggeriets parter, og holder især af det nære samarbejde med klient og bruger. Han mener, at god og bæredygtig arkitektur i allerhøjeste grad skal afspejle klienternes og brugernes ønsker og behov.

mh02_02.png

Morten Hansen

Arkitekt MAA

Partner og indehaver

mh@folkarkitekter.dk

(+45) 26 46 69 64

Morten er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2013. Siden da har Morten arbejdet som skitserende arkitekt hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, hvor Morten blandt professionelle kollegaer i en årrække pådrog sig en masse praktisk og designmæssig viden. Siden 2016 har Morten været indehaver og fungerende partner i Folk Arkitekter.

 

Morten arbejder rationelt og afsøgende i forskellige medier for at udnytte alle projekters fulde potentiale. Store som små. Morten holder især af de indledende skitsefaser, hvor ideen bliver til og alt går op i en højere enhed i forhold til de givne ønsker. Med stor interesse fører Morten også den efterfølgende byggefase videre med fokus på stoflighed og tektonik, så holdbare og veldisponerede projekter bliver ført til dørs på bedst mulig måde.

ml2.png

Michael de Lichtenberg

Arkitekt MAA

Partner, indehaver og adm. direktør

ml@folkarkitekter.dk

(+45) 26 74 56 15

Michael er uddannet bygningskonstruktør fra Erhvervsakademiet i København i 2003 og arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 2008. Siden 2003 har Michael bl.a. arbejdet for Mannik & Storm Arkitekter i Hellerup og C.F. Møllers tegnestue i London. I 2011 åbnede Michael tegnestuen Lichtenberg Living, som senere udviklede sig til Folk Arkitekter, hvor Michael i dag er indehaver og fungerende partner.

Michaels force er forståelsen af arkitektur fra både en æstetisk og en byggeteknisk vinkel. Michael holder af, at føre tilsyn og holde styr på byggepladsen. Han mener det er vigtigt at være involveret i alle faser af et projekt, for at sikre, at de indledende arkitektoniske ambitioner bliver ført ud i livet på en hensigtsmæssig måde. Michael mener, at fremtidens bæredygtige arkitektur bygger på valget af teknisk moderne energimæssige løsninger såvel som social bæredygtighed. Michaels mål er at skabe bygninger på højest muligt tekniske niveau, der bidrager positivt til omgivelserne nu såvel som i fremtiden.

ts2.png

Tine Skafte

Junior Arkitekt

Skitserende og projekterende arkitekt

ts@folkarkitekter.dk

(+45) 60 64 56 15

Tine har studeret ved Kunstakademiets Arkitektskole i København ved institut for Bygningskunst og Kultur, og har siden sommeren 2018 været praktikant hos Folk Arkitekter. Her arbejder hun som skitserende- og projekterende arkitekt.

 

Det er især arbejdet med social bæredygtig arkitektur som fascinerer Tine.

ms2.png

Malte Suneson

Bygningskonstruktør MAK

Projekterende og tilsynsførende

ms@folkarkitekter.dk

(+45) 60 64 56 15

Malte er udlært tømrer fra Københavns Tekniske Skole i 2014 og uddannet bygningskonstruktør i 2020.

Han har i sin studietid være ansat og i praktik på 2 større danske tegnestuer, samt udført og styret flere renoveringsprojekter.

Malte har fokus på det byggetekniske, bæredygtigt byggeri, kvalitet og planlægning. At føre tilsyn og være med i alle faser fra start til slut har hans interesse.